Boer’n Bontje

Over ons

** UPDATE **

Na 6 jaar op de tolbrugstraat Landzijde 27 te hebben gezeten, kan ik jullie vol trots vertellen dat ik begin Januari zal verhuizen naar een nieuwe locatie op de Voorstraat 257. Tot die tijd zal ik geopend blijven aan de tolbrugstraat Landzijde alleen wel met aangepaste tijden!!!

Dus vanaf nu is Boer’n Bontje geopend van
DINSDAG T/M ZATERDAG VAN 12U TOT 17U.

Met liefde en passie voor de authentieke keuken.

Welkom bij de enige echte Broodbar van Dordrecht! Bij ons ben je van harte welkom om te genieten van heerlijke broodjes, maar dan net anders. Wij bieden een divers assortiment aan Turkse, Surinaamse en Nederlandse broodsoorten met liefde en passie voor de authentieke keukens.

Een unieke smaakbeleving van het beste van deze verschillende keukens, met brood als onmisbaar product.

Bij ons staat gezelligheid en genieten voorop in een eigentijdse en creatieve omgeving!

Onze achtergrond

Hoi! Leuk dat je interesse hebt in Broodbar Boer’n Bontje.

Denk je aan “Het Boerenbontje” dan denk je aan Holland eind jaren ‘70. De tijd waarin mijn ouders hun Surinaams eethuisje in de Voorstraat 89 hadden met passie en liefde voor lekker eten. Op dat moment, de eerste snackbar in Dordrecht, waar Surinaams eten werd geïntroduceerd, genaamd: “Het Boerenbontje”. Hier werden Nederlandse en Surinaamse snacks verkocht.

Met Broodbar Boer’n Bontje ga ik terug naar die periode waar alles werd bereid met liefde en passie. Een inspiratiebron, maar ook zeker nalatenschap van mijn ouders, met al het goede van nu.

Een BroodBar met invloeden vanuit Suriname maar ook de nieuwsgierigheid naar het Mediterraanse gebied. In een eigentijdse en creatieve omgeving genieten van de authentieke gerechten zoals moeders en grootmoeders deze bereidden.

Uiteraard kun je ook genieten van een heerlijke coffee to go, als je even geen tijd hebt.

Een Broodbar waar gezelligheid voorop staat en die een hippe uitstraling heeft. Wij verwelkomen je graag!

Jermain, Rosah en Loran